Kontakti

[contact-form-7 id=”98″]
MË KONTAKTONI

Më dërgoni një mesazh. Kontaktoni dhe sillni uebfaqet tuaja në nivelin tjetër

  • Address: Rr. Rexhep Krasniqi, Blloku B10, Nr.1 – Prishtinë
  • Phone Number: +383 45 563 059
  • Email: mail@kushtrimguraj.com
RRITJE GJITHMONË

Transformimi dixhital i biznesit, rruga drejt suksesit